FAQ
Bent u bestaande klant, dan kan u inloggen met uw emailadres en wachtwoord EVIBVBA3980.
Daarna kan u zelf het wachtwoord aanpassen!

Algemene voorwaarden

Iedereen wordt verondersteld onze algemene verkoop- en betalingsvoorwaarden te kennen en deze te aanvaarden. 

Firmagegevens

E.V.I. BVBA
Fabrieksstraat 1A
3980 Tessenderlo
Tel: 013-677007
info@evibvba.be
www.evibvba.be
BTW nummer BE 0461 860 055

Orders

Orders worden onder voorbehoud aangenomen en uitgevoerd volgens ons kunnen.
U ontvangt na bestelling steeds een schriftelijke bevestiging via mail.

De goederen worden verkocht en als aanvaard beschouwd in onze kantoren en magazijnen, wat ook de plaats, wijze of de voorwaarden van de levering mogen zijn.

Verzendingskosten zijn ten laste van de klant..

Prijzen

De prijzen zoals deze online staan vermeld zijn bindend, tenzij er sprake is van overmacht en zijn steeds inclusief BTW.

Voor betaling bij levering (onder rembours) wordt er een toeslag van 5% gerekend op de totale bestelwaarde (excl. leveringskosten).

Transport / levervoorwaarden

De levertermijn is niet bindend.. Na 3 maanden vanaf besteldatum bestaat de mogelijkheid om deze schriftelijk te annuleren. Zakelijke klanten hebben geen recht op annuleren.

De geleverde goederen blijven eigendom van E.V.I.BVBA tot de volledige betaling van de facturen.

Eigendomsrecht

Bestellingen die afgehaald dienen te worden bij E.V.I. BVBA dienen binnen de maand afgehaald te worden. Deze termijn start vanaf het moment dat alle bestelde producten klaarliggen in onze winkel. Wij sturen u een e-mail eens uw bestelling compleet is en klaar voor afhaling.

Wanneer u als klant een bestelling plaatst en ervoor kiest om uw bestelling te laten leveren, dient deze eerst betaald te worden. Uw bestelling blijft 1 maand gereserveerd in ons magazijn. Deze termijn start vanaf het moment dat alle bestelde producten klaarliggen in onze winkel. Wij sturen u een e-mail eens uw bestelling compleet en klaar voor afhaling is.

Indien u uw bestelling niet komt afhalen of niet betaalt binnen de termijn van 1 maand, behouden wij het recht uw bestelde producten terug in voorraad te nemen alsook de bestelling te annuleren.

Retourvoorwaarden

U kan alle goederen via de webshop besteld binnen de 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren zonder boete en zonder opgave van motief, volgens het Europese herroepingsrecht. Het vermelden van de reden van retour is dus niet verplicht maar kan wel nuttig zijn voor ons om onze service en aanbod te verbeteren. De verzendingskosten voor het terugsturen zijn steeds ten laste van de klant.

U dient steeds eerst via mail uw retourformulier aan te vragen dat u dan bij uw retourpakket dient te steken voor verzending..

Waar moet de retour aan voldoen?

Een artikel wordt enkel en alleen retour aanvaard als het voldoet aan al onze retourvoorwaarden. Elke afwijking hiervan kan een weigering van de retour tot gevolg hebben:

 • De producten dienen compleet (inclusief alle accessoires, handleidingen en documentatie) te zijn.
 • Producten dienen onbeschadigd en in de originele (onbeschadigde) verpakking te zitten. Producten mogen geen sporen van gebruik vertonen, ze mogen enkel bekeken worden zoals dit in een fysieke winkel zou gebeuren. Als u de producten toch installeert of in gebruik neemt, betekent dit dat u de producten aanvaardt.
 • De originele verpakking dient zich steeds in minimum één buitenverpakking te bevinden.
 • De originele verpakking mag niet op eender welke manier besmeurd zijn (bijvoorbeeld door labels, stickers, beschadigingen, opschriften, e.d.).
 • Wanneer u uw retourdocument hebt ontvangen, heeft u 14 kalenderdagen de tijd om uw retourzending aan ons te bezorgen.

Uitzonderingen

 • Het herroepingsrecht geldt niet voor producten op maat gemaakt voor de klant, maatwerk of op producten die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.
 • Het herroepingsrecht geldt niet voor artikelen die gebruikt, beschadigd of niet volledig zijn.
 • Het Europese herroepingsrecht geldt niet voor zakelijke klanten (i.e. klanten met een bedrijfsnaam en/of BTW-nummer).
 • Het Europese herroepingsrecht geldt uitsluitend voor bestellingen geleverd in de 28 EU-lidstaten + IJsland, Liechtenstein en Noorwegen.

Hoe retour terugsturen?

Volg onderstaande stappen indien u uw bestelling wenst te herroepen en terug te sturen.

 1. Laat ons via e-mail weten dat u uw aangekochte product wenst terug te sturen, en dit binnen de 14 dagen na ontvangst van uw bestelde product. Vermeld steeds uw klantnummer, factuurnummer en de producten die u wenst te retourneren. Wanneer u uw retourdocument hebt ontvangen, heeft u 14 kalenderdagen de tijd om uw retourzending aan ons te bezorgen. Het vermelden van de reden van retour is dus niet verplicht maar kan wel nuttig zijn voor ons om onze service te verbeteren.

 2. U laat het product op uw kosten en risico bezorgen op het volgende retouradres:

  E.V.I. BVBA
  Fabrieksstraat 1A
  3980 TESSENDERLO

 3. Indien het product verloren gaat en/of beschadigd wordt tijdens de retourzending, is dit dus op uw verantwoordelijkheid en kunnen wij  niet aansprakelijk worden
  gesteld.


 4. Als de retourzending aankomt in ons magazijn, gaan wij z.s.m. na of het product voldoet aan de retourvoorwaarden en stellen u van onze beslissing op de hoogte via mail. Indien het product voldoen aan de retourvoorwaarden zullen wij het volledige orderbedrag crediteren op uw account.

  Let op: wij zullen u enkel de betaalde prijs voor de goederen excl. verzendkosten terugbetalen.Ook de verzendingskosten om het product te retourneren zijn steeds voor uw rekening.

  Indien het product in beperkte mate afwijkt van onze retourvoorwaarden (i.e. indien het product nog geschikt is voor wederverkoop), kan de retour wel aanvaard worden. Echter kunnen er u